Zdravstvo – Splitska Kuća Zdravlja

Hydrotherapy - centar za fizikalnu terapiju

 • Radno Vrijeme:
  Pon - Pet: 08:00 - 20:00h
  Sub: 08:00 - 14:00h
 • Kat:
  S
 • Ulaz:
  Istok

Prva privatna terapija s hidroterapijom i suvremenom opremom u ovome dijelu Hrvatske U centru se nudi kompletna usluga fizikalnih terapija od pregleda, testova i mjerenja kojima se postavlja fizioterapeutska dijagnoza do hidroterapijskih, elektroterapijskih, kinezioterapijskih i manualnih metoda fizikalne terapije.

Usluge Hidroterapija, Magnetoterapija,Elektroterapija,Terapijski ultrazvuk,Terapija Laserom, Limfna drenaža. Masaže (ručna i aparturna). Specijalne tehnike fizikalne terapije (Cyriax koncept, Mulligan koncept, McKenzie, PIR), Tapeing i Individualne i grupne vježbe
Parking Privatni parking u garaži (uz nadoplatu)
Udaljenost do centra 1,3km

Kontakt informacije:

POLIKLINIKA BAGATIN

 • Radno Vrijeme:
  Radno vrijeme: PON - PET: 08:00 - 20:00h, SUB 09:00 - 14:00h
 • Kat:
  1.
 • Ulaz:
  ISTOK

S preko 20 godina tradicije i iskustva u pružanju vrhunskih zdravstvenih i estetskih usluga, Poliklinika Bagatin je vodeća poliklinika u Hrvatskoj u području:

 • estetske kirurgije
 • stomatologije
 • dermatologije
 • kozmetologije

Na našoj adresi možete pronaći dentalni centar s naglaskom na estetsku stomatologiju, protetiku i implantologiju, kao i centar za oblikovanje tijela, lasersku epilaciju te najnovije Anti age tretmane lica.

Sa željom da pružimo vrhunsku uslugu, biramo isključivo najbolje stručnjake i tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom, a ujedno predstavljaju i najsuvremenija dostignuća u znanosti.

SADRŽAJI: Medicinska klinika
USLUGE: Stomatologija, Dentalni implantati, Anti Age tretmani, Laserska epilacija, Tretmani lica, Centar za oblikovanje tijela
INTERNET: WiFi je besplatan i dostupan u cijeloj poliklinici
PARKING: Hotelski parking uz nadoplatu 4 kn/sat
UDALJENOST DO CENTRA: 1,3km

Kontakt informacije:

 • Poliklinika Bagatin

  Kranjčevićeva 45,

  HR – 21000 Split, Croatia

  Tel. +385 1 46 10 225

  Fax +385 1 60 61 350

  www.poliklinikabagatin.hr

  info@bagatin.hr
 • E. info@bagatin.hr

Specijalistička ordinacija prof. dr. sc. Željka Roje

 • Radno Vrijeme:
  Pon i Čet: 16:00 - 20:00h
  uto, Sri i Pet: 09:00 - 13:00
 • Kat:
  1
 • Ulaz:
  Istok

Privatna specijalistička ordinacija za otorinolaringologiju. Više od 20 različitih pretraga uključujući primjenu hijaluronskih filera i lasera te Rhinolight- najnovija metoda liječenja alergijskog rinitisa (tzv. Biolaser). Hitni pregledi radnim danom i vikendom te konzultacije i alergološko savjetovanje.

Usluge Kompletan ORL pregled djece i odraslih, fiberendoskopija (pregled trećeg krajnika), timpanometrija, kohleostapesni refleks, saharinski test, pulsna oksimetrija, "čišćenje nosa" u djece, inhalacije, kirurško uklanjanje kožnih tumora i madeža glave i vrata u lokalnoj anesteziji, operacije “klempavih" ušiju, frenulotomija (rezanje "resice" ispod jezika) u lokalnoj anesteziji u dojenčadi i male djece, operacije tonzila, trećeg krajnika i postavljanje cjevčica u općoj anesteziji, “beskrvna" operacija tonzila koblacijom,..
Internet WiFi je besplatan i dostupan
Parking Privatni parking u garaži (uz nadoplatu)
Udaljenost do centra 1,3 km

Kontakt informacije:

AKROMION Specijalna bolnica

 • Radno Vrijeme:
  Pon - Sub: 08:00 - 20:00h
 • Kat:
  1
 • Ulaz:
  Istok

AKROMION, Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju lokomotornog sustava, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju najveća je privatna ortopedska bolnica u Hrvatskoj.

Bolnica je opremljena najsuvremenijom opremom, operacijskim blokom s tri operacijske sale i sobom za buđenje te bolesničkim sobama i apartmanima visokog standarda, što pacijentima osigurava maksimalnu udobnost.

Bolnica je u potpunosti kompjuterizirana i umrežena sa svojim ambulantama u Splitu, Zadru, Sarajevu i Zagrebu.

Suvremeno liječimo bolesti i ozljede koštano-zglobnog sustava:

 • Artroskopski zahvati
 • Ugradnja umjetnih zglobova
 • Ostali češći operacijski zahvati
 • Operacije kralježnice
Sadržaji Specijalistička ordinacija
Usluge Pregledi specijaliste ortopeda
Internet WiFi je besplatan i dostupan u cijeloj poliklinici
Parking Privatni parking u garaži (uz nadoplatu)
Udaljenost do centra 1,3 km

Kontakt informacije:

 • Kranjčevićeva 45,
  HR – 21000 Split, Croatia
  Tel. +385 21 252 255, +385 1 6445 820
  Fax ++385 21 899 784, +385 1 6445 840
  Molimo nazvati za rezervaciju termina!
  www.akromion.hr
 • E. info@akromion.hr

Poliklinika Dermalis

 • Radno Vrijeme:
  Pon, sri i pet 09:00-13:00
  Uto i čet 16:00-20:00
  Prema dogovoru na mob: 092 15 10 188
 • Kat:
  1
 • Ulaz:
  Istok

Poliklinika Dermalis je privatna poliklinika za dermatologiju i venerologiju te za opću,maksilofacijalnu,plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju te internu medicinu,ginekologiju i opstetriciju, onkologiju .

Poliklinika pruža usluge prevencije, dijagnostike , liječenja svih dermatoveneroloških i reumatoloških oboljenja , te najsuvremenije procedure i tehnike dermatološke kozmetologije i konturne plastike u suradnji s stručnjacima opće, maksilofacijalne i plastično rekonstruktivne kirurgije, a sve u svrhu unaprjeđenja zdravlja i poboljšanja kvalitete života.

SADRŽAJI USLUGE:

Ambulanta za dermatologiju i venerologiju pruža kompletan opći dermatovenerološki pregled djece i odraslih- bolesti kože, vidljivih sluznica, bolesti kose i noktiju (alopecija, gljivična oboljenja kože i noktiju), uzimanje uzorka za bakteriološku te mikološku obradu, biopsija kože za patohistološku analizu.

– ambulanta za dijagnostiku , liječenje i edukaciju o Atopijskom dermatitisu

– alergološki pregled, obrada i testiranje

– ambulanta za krioterapiju (liječenje virusnih bradavica, spolnih bradavica- kondiloma te raznih degenerativnih promjena kože)

– ambulanta za dermatološku onkologiju (dermatoskopski pregledi madeža , dijagnosticiranje i liječenje malignog melanoma te svih ostalih kožnih tumora), biopsija kože za PHD analizu, suradnja sa specijalistom onkologom.

– dijagnostika, liječenje spolno prenosivih bolesti (HPV, sifilis, gonoreja …) te pregled i liječenje bolestivanjskog spolovila kod žena i muškaraca.

– Flebološka ambulanta: pregled vena, sklerozacija s pjenom,liječenje venskih ulkusa

– Ambulanta za autoimune i reumatološke bolesti u suradnji s internistom reumatologom

-Dermatokirurgija i opća kirurgija – kirurško uklanjanje madeža, kožnih tumora, ateroma, reekscizije ožiljaka, mali kirurški zahvati u lokalnoj anesteziji.

– Dermatološka kozmetologija – liječenje akne , mehaničko čišćenje lica, mikrodermoabrazija,primjena kemijskih peelinga, medicinska mezoterapija , aplikacija filera hijaluronske kiseline,aplikacija Botoxa, PRP (plazma bogata trombocitima) i Dermapen microneedling indukcija kolagena.

Sadržaji - Kompletan opći dermatovenerološki pregled djece i odraslih.
- Bolesti kose i noktiju.
- Uzimanje uzorka za bakteriološku te mikološku obradu, biopsija kože za patohistološku analizu.
Internet WiFi besplatan i dostupan
Parking U sklopu Splitske kuće zdravlja na dvije etaže (uz nadoplatu), te direktna povezanost dizalom do prostorija poliklinike ( 1. KAT ).
Udaljenost do centra 1,3 km

Kontakt informacije:

Poliklinika Pediatri

 • Radno Vrijeme:
  Pon - Sub: 09:00 – 19:00
  Ned: 10:00 – 14:00
 • Kat:
  S
 • Ulaz:
  Istok

POLIKLINIKA PEDIATRI omogućava specijalističku i subspecijalističku pedijatrijsku zdravstvenu zaštitu za djecu od rođenja do navršenih osamnaest godina života.

U Poliklinici Pediatri, na jednom mjestu svaki dan u tjednu, nakon prethodnog dogovora,  može se obaviti opći pedijatrijski pregled, različiti subspecijalistički pedijatrijski pregledi te alergološko-pulmološka obrada (kožni testovi na inhalacijske i nutritivne alergene, spirometrija).

Usluge Opći pedijatrijski pregled, sistematski pregledi novorođenčadi, dojenčadi i djece, subspecijalistički pedijatrijski pregledi, kožni testovi na inhalacijske i nutritivne alergene, spirometrija.
Internet WiFi je besplatan i dostupan u cijeloj poliklinici
Parking Privatni parking u garaži (uz nadoplatu)
Udaljenost do centra 1,3 km

Kontakt informacije: