O nama – Splitska Kuća Zdravlja

Splitska Kuća Zdravlja

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak – Nedjelja
  • 0 – 24 sata

O nama

Splitska kuća zdravlja je polivalentni kompleks s turističko- zdravstvenom namjenom u Kranjčevićevoj ulici, na lokaciji koja omogućuje brz pristup najatraktivnijim dijelovima grada. Osim jedinstvene namjene, Splitska kuća zdravlja posebna je i zbog svog smještaja na jednom od splitskih brežuljaka odakle se posjetiteljima pruža prekrasan panoramski pogled na grad Split i otoke.

Arhitektonsko rješenje ovog projekta s pogledom na more potpisuju Lovre Petrović i Eugen Širola, izabrani na javnom natječaju Grada Splita i tvrtke SEM 1986 d.d., koji su zajedno s investitorom projektirali energetski učinkovitu zgradu, a unutrašnji prostor prilagodili ugodnijem boravku i življenju korisnika.

Splitska kuća zdravlja promiče novi koncept kvalitetnog smještaja i poslovanja, a u tu viziju su se odlično uklopili naši najmoprimci- luksuzni Hotel i Rezidencija Dioklecijan, dom za starije Poemu, Hydrotherapy s fizikalnom terapijom, Poliklinika Bagatin, Poliklinika za djecu Pediatri, Specijalistička ordinacija prof. dr. sc. Željka Roje, Akromion Specijalna bolnica, Poliklinika Dermalis, “Slatko” Coffee & Pastry Boutique, supermarket Tommy, Mala kavana…

________
Parking mjesta - Najam

Splitska kuća zdravlja raspolaže s tri podzemne etaže sa 105 parking mjesta koja su predviđena za korisnike usluga naših najmoprimaca, ali i za potrebe okolnih stanovnika u GK Lokve i ostalih građana Splita. Informirajte se o mogućnostima najma parking mjesta na info@splitskakucazdravlja.com

Akcija: parking u garaži= 300 kn*/mjesečno
(*Ugovor treba biti potpisan na 12 mjeseci)

Broj etaža: tri etaže
Broj parking mjesta: 105 parking mjesta
Cijene: 1 sat - 4kn
1 dan - 72kn
1 mjesec - 450kn
1 godina - 3.600kn
Plaćanje: putem sms-a na broj 708181

________
Oglasni Prostor - Najam

Pored standardnih info ploča i putokaza za usmjeravanje korisnika, Splitska kuća zdravlja je najmoprimcima omogućila i dodatnu uslugu oglašavanja/isticanja branda, usluga ili akcija na specijaliziranim panoima, pločama i ostalim promo materijalima.

Više saznajte na info@splitskakucazdravlja.com